photohanna

Kategori: Presentation

Presentation

Okej, då kör vi.
Hej allihop! Nu är det här mest ett test, då jag ska testa att ha en fotoblogg och då inte velat ha blogg.se som bloggportal. Både för att namnet jag ville ha inte var ledigt och sen även för att jag vill slippa krångla med stil- och kodmallar osv. Så då tänkte jag att jag testar här lite och sen får vi väl se!

I alla fall. Mitt namn är Hanna Ålander och jag är just nu 15 år, men fyller 16 i maj. Alltså är jag född 1998. Jag bor i Gunnarskog som ligger lite utanför den lilla staden Arvika i Värmland där jag har bott hela mitt liv. Jag går i nian på Järvenskolan i Gunnarskog men ska börja gymnasiet nu i höst. Mina största intressen är musik, fotografering, skid- och snowboardåkning. Min familj består av mig, min mamma Agneta, pappa Putte (John-Anders) och storebror Samuel. 

Tror inte att jag behöver säga mer än så om mig själv just nu. Men här ovanför texten har ni då en bild på mig, vilket ni antagligen redan listat ut, så ni även vet hur jag ser ut, i alla fall just nu.  Tanken med den här bloggen är att jag ska kunna lägga upp bilder jag tagit och inte skriva massa grejer om hur min dag varit osv, utan sånt får ni läsa om på min "vanliga" blogg nattstad.se/hannaalander. Här på den här sidan/bloggen blir det bilder, en fotoblogg helt enkelt. Uppdateringen kommer därför gå utefter när jag fotar, eller om det blir för segt så kanske det blir lite äldre bilder, men det märker ni. Nu ska jag sluta babbla och börja blogga! Enjoy!

Upp